Opberg rekken

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Metalen Winkelstellingen

QuickRack heeft 3 soorten metalen winkelstellingen. Alhoewel het Brevarek meer voor een magazijn is van een winkel dan echt producten in te showen.

Dan hebben we nog 2 metalen winkelstellingen het Novarek en het Handyrek. Dit zijn verschillende soorten metalen winkelstellingen en de verschillen tussen de metalen winkelstellingen ziet u hieronder.

Wilt u metalen winkelstellingen die in  de kleuren van uw eigen bedrijf zijn. Dat kan. Het Novarek is in alle RAL kleuren leverbaar zodat hij goed bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Ook deze metalen winkelstelling zijn makkelijk te monteren d.m.v. het klem- klik systeem. Zo kan u ten alle tijden uw winkelstelling uitbreiden en/of aanpassen.

Weet u niet hoe u uw winkels wilt inrichten? Er staat altijd een werknemer van QuickRack klaar om u te helpen met de indeling van uw winkelpand.

Voor meer informatie over de metalen winkelstellingen kunt u ons altijd bellen op het nummer 0529 480 423 of mailen via info@opberg-rekken.nl

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen bij QuickRack!

Metalen winkelstelling: Novarek

Het Novarek is een extra sterke metalen winkelstellingen. Zo kunt u zware spullen in u metalen winkelstellingen plaatsen.

Dit Novarek is in alle RAL kleuren leverbaar zodat het bij perfect bij uw uitstraling van de winkel past.

Klikt u hier voor meer informatie over het Novarek

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

unnamed-3

Relevante woorden: Winkelstelling, winkelrekken, winkel

Metalen stelling: Handyrek

 

QuickRack biedt een alternatief voor de industriële stellingen Novarek; Handyrek is een ideaal opbergrek voor gebruik in kantooruimtes, klaslokalen of thuiswerkplek.

Handyrek is eenvoudig uit te breiden doormiddel van aanbouwrekken. Zo kan uw opstelling meegroeien met de groei van uw bedrijf of organisatie.

Handyrek is verkrijgbaar in één standaardhoogte van 200 cm. met 5 legborden per segment. Leverbare dieptes zijn 39 en 50 cm. Handyrek is uitsluitend verkrijgbaar in verzinkt metaal. Draagkracht per legbord is 100 resp. 120 kg.

Klikt u hier voor meer informatie over het Handyrek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

metalen-opbergrek

Relevante woorden: metalen rekken, metalen stelling, metalen winkelstelling

Metalen winkelstelling: Brevarek

Zoals al in de inleiding beschreven staat is dit meer een magazijnstellingen, maar kan ook als een metalen winkelstellingen kan het gebruikt worden.

De vakken van het Brevarek zijn extra breed. Zo kunt u extra veel opslaan.

Klikt u hier voor meer informatie over het Brevarek

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

opbergrek-metaal

Relevante woorden: breedvakstelling, winkel, stelling

Relevante woorden: metalen rekken, Metalen stelling, stellingen, rekken, Winkelrekken, Winkel