Opberg rekken

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Legbordstellingen

QuickRack is gespecialiseerd in houten en metalen legbordstellingen. Met productie in Nederland, maar ook o.a. in Bulgarije. Op deze manier kunnen we de beste legbordstelling aanbieden die u zoekt, zowel qua prijs, maar ook in gebruiksgemak.
Onze legbordstellingen zijn in een handomdraai te plaatsen, met slechts het gebruik van een schroevendraaier.
Alle types legbordstellingen hebben verschillende afmetingen. Zo kunt u uw ruimte optimaal benutten en gebruiken. Of u het nou in een showroom, winkel, magazijn, of bij u thuis nodig bent, met onze diversiteit aan legbordstellingen is er altijd één geschikt voor u.
Wilt u een advies op maat dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het nummer +31 (0)529-480423 of vraag hier vrijblijvend advies aan.

archiefrek

Houten legbordstellingen

Legbordstellingen van hout oftewel houten legbordstellingen. Wij kunnen u flexibele houten legbordstellingen aanbieden. Zodat u altijd uw houten legbordstellingen kunt uitbreiden of veranderen.  We hebben 5 verschillende houten legbordstellingen. Van dure houten legbordstellingen tot en met g…

Lees meer

archosrek

Metalen legbordstellingen

Metalen legbordstellingen oftewel een legbordstellingen van metaal. Wij kunnen verschillende soorten metalen legbordstellingen leveren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig thermisch verzinkt staal. De stellingen zijn makkelijk in elkaar te zetten doormiddel van het klem en klik systeem waardoor u…

Lees meer

Legbordstellingen relevante woorden: legbord, stelling, rekken