Opberg rekken

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Metalen legbordstellingen

Metalen legbordstellingen oftewel een legbordstellingen van metaal.

Wij kunnen verschillende soorten metalen legbordstellingen leveren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig thermisch verzinkt staal.

De stellingen zijn makkelijk in elkaar te zetten doormiddel van het klem en klik systeem waardoor u het makkelijk naar uw wens telkens kunt aanpassen.

We hebben 3 verschillende metalen legbordstellingen. Het Brevarek is een metalen legbordstelling met extra brede vakken waardoor ze ideaal zijn voor magazijnen. Het Megarek is een metalen magazijnstelling met allure. En als laatste hebben we het Novarek dat extra hoog is waardoor je een verdiepingsvloer er tussen kan plaatsen.

Wilt u advies over de metalen legbordstellingen is er altijd een medewerker van ons beschikbaar om u te helpen.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op via de mail en/of telefoon.

Metalen stelling: Novarek

Het Novarek is een metalen stelling van formaat. Deze metalen stelling is enmorm stabiel en beschikt over een maximaal draagvermogen. Deze stelling groeit moeiteloos met u of uw bedrijf mee omdat het te monteren is via het klem en klik systeem. Uitbreiden wordt daarmee zeer eenvoudig. Door de losse dragers bent u in staat om een maximale diepte te creëren tot 100 cm. De hoogtes van deze metalen stelling variëren van 200 cm. tot en met 500 cm.

Met accesoires zoals verdeelschotten of kledingroedes kunt u uw metalen stelling indelen zoals u zelf wenst.

Klikt u hier voor meer informatie over het Novarek

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


unnamed-3

Relevante woorden: legbordstelling, stelling, legbord

Metalen stelling: Handyrek

 

QuickRack biedt een alternatief voor de industriële stellingen Novarek; Handyrek is een ideaal opbergrek voor gebruik in kantooruimtes, klaslokalen of thuiswerkplek.

Handyrek is eenvoudig uit te breiden doormiddel van aanbouwrekken. Zo kan uw opstelling meegroeien met de groei van uw bedrijf of organisatie.

Handyrek is verkrijgbaar in één standaardhoogte van 200 cm. met 5 legborden per segment. Leverbare dieptes zijn 39 en 50 cm. Handyrek is uitsluitend verkrijgbaar in verzinkt metaal. Draagkracht per legbord is 100 resp. 120 kg.

Klikt u hier voor meer informatie over het Handyrek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


metalen-opbergrek

Relevante woorden: metalen rekken, metalen stellingen, metalen legbordstellingen

Metalen stelling: Brevarek

Met het Brevarek beschikt u ten opzichte van de Novarek metalen stelling over extra brede legborden. Bij het Brevarek variëren de breedtes van 150 cm. breed tot en met 270 cm. breed. Deze breedvakstelling word standaard geleverd met legborden van 19 mm. dik van spaanplaat in corresponderende dieptes en breedtes.

Klikt u hier voor meer informatie over het Brevarek

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


opbergrek-metaal

Relevante woorden: legbordstelling, metalen rek, rekken

Relevante woorden: legbordstelling, stelling, rekken, metalen rekken, metalen rek, legbord