Opberg rekken

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Winkelstellingen

Onze legbordstellingen en archiefrekken zijn uitermate geschikt om als winkelstellingen te dienen. Wij kunnen zowel houten winkelstellingen als metalen winkelstellingen bieden. U kunt kiezen voor de warme en natuurlijke uitstraling van de houten winkelstellingen, maar ook voor de strakke en functionele mogelijkheden van onze metalen winkelstellingen.
Low budget of een luxe winkelinrichting, met onze verschillende types winkelstellingen kunt u uw winkel naar eigen idee inrichten.
Brumorek en Rangerek zijn erg geschikt voor slijterijen als slijterij inrichting. Het Combirek wordt veel in de reformwinkels gebruikt als winkelinrichting met hout.
In kringloopwinkels wordt veel gebruikt gemaakt van Novarek en Eurorek. Maar ook als magazijninrichting bij uw winkel hebben we een breed scala aan mogelijkheden; Eurorek houten stellingen, Novarek metalen stellingen of Brevarek onze breedvakstellingen.
Voor meer informatie over de winkelstellingen kunt u ons altijd bellen op het nummer +31 (0)529-480423 of klik hier om advies te vragen over onze winkelstellingen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen van onze winkelstellingen, en uiteraard komen wij u graag persoonlijk adviseren.

Winkelstelling

Houten winkelstellingen

QuickRack is Nederlands grootste en bekendste leverancier/producent van houten winkelstellingen. U kunt dit vinden in diverse slijterijen, natuurvoedingwinkels en kringloopwinkels. Wij hebben verschillende soorten winkelstellingen in ons assortiment. Low budget of wat luxer; we kunnen voor elke aan…

Lees meer

Houten-winkelstellingen

Metalen Winkelstellingen

QuickRack heeft 3 soorten metalen winkelstellingen. Alhoewel het Brevarek meer voor een magazijn is van een winkel dan echt producten in te showen. Dan hebben we nog 2 metalen winkelstellingen het Novarek en het Handyrek. Dit zijn verschillende soorten metalen winkelstellingen en de verschillen tus…

Lees meer

Winkelstellingen relevante woorden: winkel, winkelstellingen, winkelrekken