Opberg rekken

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Metalen Archiefrekken

De metalen archiefrekken zijn ook een onderdeel van de opberg rekken. Ze zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar.  Deze archiefstellingen zijn in verschillende uitvoeringen en ook verschillende maten leverbaar. Zo kan u uw archief, kantoor of gewoon bij u thuis indelen zoals u dat wilt. Richt uw archief in met metalen archiefrekken van QuickRack voor optimaal gebruik van uw ruimte.

De hoogte en de diepte van de metalen stellingen kunt u bijna helemaal zelf bepalen. U bent alleen beperkt met de maten die wij u kunnen leveren, maar alle maten kunt u combineren. Elk metalen archiefrek heeft zijn eigen afmetingen.

De metalen archiefrekken kunt u persoonlijk maken door bijvoorbeeld kunststof bakken toe te voegen. Deze bakken zijn er in verschillende kleuren en maten.

Voor meer informatie over onze metalen archiefrekken met of zonder accessoires kunt u ons altijd bellen en/of mailen. Natuurlijk mag u ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen!

 

Metalen rek: Novarek

Het Novarek is van hoogwaardig termisch verzinkt staal gemaakt. Uw opslagcappaciteit kan met dit metalen archiefrek verassend vergroot worden.

De stijlen zijn verkrijgbaar vanaf 200 cm. hoog tot en met 500 cm. hoog. Met verschillende legborden kunnen wij een maximale diepte van 100 cm. voor u creëren.

Met dit Novarek is door het hoge draagvermogen zelfs etagebouw mogelijk. Ook tussenvloeren, trappen en andere toebehoren kunnen worden uitgevoerd met het Novarek systeem.

Het Novarek is makkelijk te monteren dankzij het klem en klik systeem.

Klikt u hier voor meer informatie over het Novarek

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

unnamed-3

Relevante woorden: metalen rekken, archief rekken, rekken

Metalen rek: Handyrek

QuickRack biedt een alternatief voor de industriële stellingen Novarek; Handyrek is een ideaal opbergrek voor gebruik in kantooruimtes, klaslokalen of thuiswerkplek.

Handyrek is eenvoudig uit te breiden doormiddel van aanbouwrekken. Zo kan uw opstelling meegroeien met de groei van uw bedrijf of organisatie.

Handyrek is verkrijgbaar in één standaardhoogte van 200 cm. met 5 legborden per segment. Leverbare dieptes zijn 39 en 50 cm. Handyrek is uitsluitend verkrijgbaar in verzinkt metaal. Draagkracht per legbord is 100 resp. 120 kg.

Klikt u hier voor meer informatie over het Handyrek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

metalen-opbergrek

Relevante woorden: archiefrekken, archiefstellingen, metalen rek

Metalen rek: Brevarek

Het Brevarek is ook bekend als breedvakstelling of grootvakstelling. Het Brevarek leent zich uitstekend voor het grotere en zwaardere opslagwerk. Elke vierkante meter is kostbaar in het magazijn, dus dan wilt u het ook zo functioneel en effectief inrichten. Daarom hebben wij ook het Brevarek in ons assortiment.

Het Brevarek is leverbaar in breedtes van 150 cm tot 270 cm. De standaard dieptes daarbij zijn 40 cm. 60 cm. 80 cm. en 100 cm.

Brevarek wordt standaard geleverd met legborden van 19 mm. dik spaanplaat in corresponderende lengtes en breedtes.

Klikt u hier voor meer informatie over het Brevarek

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

opbergrek-metaal

Relevante woorden: archiefrekken, archiefstellingen, rekken

Relevante woorden: archiefstellingen, Metalen stelling, stelling, rekken, Metalen rekken, archiefrekken