Wat zijn goedkope opbergrekken?

Wat zijn goedkope opbergrekken?
21 januari 2019 opbergrekken

Binnen ons programma stellingen zijn er prijsverschillen tussen de onderlinge systemen. Dit heeft voor het grootste deel te maken met de oorsprong van de producten en de basismaterialen die worden gebruikt.

Ons goedkoopste opberg rek is het Eurorek.

Het Eurorek is gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout. Een solide product wat u een jarenlang gebruik garandeert. Dit systeem kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden en wordt veel gebruikt in kringloopwinkels, archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen bij winkels. deze stelling kan namelijk als wandopstelling, vrijstaand of ruggelings dubbel worden geplaatst;  een veelzijdige stelling.

Oost Europees vurenhout kenmerkt zich doordat de structuur van het hout wat wilder is; meer noesten per m2. Verder is het een absoluut betrouwbaar product en is qua draagkracht per m2 gelijkwaardig aan de andere systemen. Maar prijstechnisch erg interessant.

Onze andere systemen zijn luxer zijn dan het Eurorek, denk hierbij aan bijvoorbeeld het Combirek, Archos rek of het Brumorek. Deze stellingen zijn wel een fractie duurder dan het Eurorek maar daarentegen is de kwaliteit enigszins beter omdat het gemaakt wordt van Scandinavisch vurenhout.